BRANDMANNEN target

door het vuur
voor talent.

job marketing & employer branding

BRANDMANNEN target

talent nodig? go BRANDMANNEN

Zoek jij getalenteerde mensen om je team te versterken? Dan kunnen wij je helpen. Wij zijn BRANDMANNEN, een recruitment marketing bureau gespecialiseerd in jobmarketing en employer branding. We brengen je vacatures onder de aandacht bij de juiste mensen en bouwen samen met jou aan een onweerstaanbaar werkgeversmerk.

verleidelijke campagnes om je vacatures te vervullen

sterke content om je werkgeversmerk te versterken

handige data en heldere inzichten om slimmer te werven

wat doen wij?

job marketing.

Met behulp van onze volle bakken data, benchmarking en ervaring met eerdere campagnes, ontwerpen we slimme campagnes om je vacatures te vervullen. Met een combinatie van vakinhoudelijke media, specifieke carrièresites, social media, search, display en digital out of home (DOOH) bereiken we niet alleen veel, maar ook precies de juiste mensen.

zo doen we dat

employer branding.

Samen met jou maken we content waarmee we je werkgeversmerk in elke letter en pixel naar boven brengen. Zo bouwen we aan een onweerstaanbare employer brand en een voortdurende stroom kandidaten.

zo doen we dat

waarom BRANDMANNEN?

we zijn slim.

Wij houden van data. En we doen er wat mee. Bij ons geen keuzes vanuit de onderbuik, maar uitgekiende strategie op basis van diepgaande data.

we zijn snel.

Zo snel als de brandweer. What's in a name. Gisteren je vacature vervullen is wat lastig, maar vandaag staan we in de startblokken.

we zijn eerlijk.

Afspraak is afspraak. Altijd. En liever een eerlijke 'nee' dan een valse 'ja'. Zo komen we altijd onze beloftes na.

we zijn lief.

Bij ons geen afstandelijke pakkencultuur. Wij zijn dat bureau waar je nog even blijft plakken voor een drankje en een plak kletskoek.

je bent in goed gezelschap

kunnen we je helpen? let's talk!

Elke samenwerking begint bij een goed gesprek.

ja, ik wil een goed gesprek